Taloushallinnon asiantuntijat palveluksessanne

Ymmärrämme, että yrittäjä on oman yrityksensä asiantuntija. Maailma kuitenkin muuttuu koko ajan. Kirjanpidon ja verotuksen lainsäädännössä tapahtuu muutoksia. Me kouluttaudumme säännöllisesti ja kehitämme toimintaamme, jotta voisimme tarjota asiantuntemustamme juuri sinulle!

Tiina Sulku, taloushallinnon asiantuntija

Tiina Sulku
Tradenomi ja KLT-kirjanpitäjä

"Toimenkuvaani kuuluvat kaikki mahdolliset työt, kuten kirjanpidot, tilinpäätökset, palkanlaskennat, verotus, yhtiöoikeudelliset asiat jne. Vapaa-aikaani kulutan palokuntanaisten toiminnassa ja lenkkeillen. Vaikka tilitoimiston vetäjän elämä onkin vaihtelevaa ja joskus vauhdikastakin, niin erikoisen jännittävää se ei kuitenkaan ole. Siksipä jännitys elämään pitää hakea dekkarikirjallisuuden parista."

Veera Tulla (äitiyslomalla)
Tradenomi

”Teen asiakasyritysten kirjanpitoja, ja hoidan useamman yrityksen myynti- ja ostoreskontraa sekä maksuliikennettä. Myös palkanlaskenta kuuluu toimenkuvaani yhä suuremmassa määrin. Opiskelen työn ohessa ylempää ammattikorkeakoulututkintoa. Jäljelle jäänyt vapaa-aika kuluu oman hevosen ja koirien kanssa touhutessa."

Haluatko kuulla lisää meistä ja toiminnastamme? Tule käymään tai ota yhteyttä!

Suosittele meitä

Porrassalmenkatu 29, Mikkeli
Mikkelin Yrityspalvelu Oy
Porrassalmenkatu 29
50100
MIKKELI
tiina.sulku@mikkelinyrityspalvelu.fi
www.mikkelinyrityspalvelu.fi

Aukioloajat

Ma:
8:0016:00
Ti:
8:0016:00
Ke:
8:0016:00
To:
8:0016:00
Pe:
8:0016:00
La:
Suljettu
Su:
Suljettu

Kiinnostuitko palveluistamme? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

Meitä suosittelevat yrittäjät

"Olemme todella tyytyväisiä Mikkelin Yrityspalveluun. Yhteistyö on aina toiminut erittäin hyvin. Ammattitaitoista ja luotettavaa palvelua kaikissa eteentulleissa kysymyksissä. Tiinalla aikataulut pitävät ja kysymyksiin vastataan nopeasti"

Teemu ja Miia Savolainen, Autoasennus T. Savolainen Ky