top of page

Mikkelin yrityspalvelu Oy

Mikkelin Yrityspalvelu Oy on enemmän kuin tavallinen tilitoimisto. Hoidamme tehokkaasti ja tarkasti yrityksesi kirjanpidon, tilinpäätöksen, veroilmoituksen, palkanlaskennan sekä muut taloushallinnon asiat. Panostamme asiakassuhteisiimme, ja haluamme auttaa yritystäsi menestymään ja toimimaan tehokkaammin.

Hyvin hoidettu taloushallinto on muutakin kuin kuukausikirjanpito ja arvonlisäverolaskelma. Taloushallinto tuottaa tietoa, joka hyödyttää yrityksen liiketoimintaa. Olemme apunasi paitsi tiedon tuottamisessa, myös sen tulkinnassa.

Olemme myös yrittäjän keskustelukumppani, sparraaja, yhteyshenkilö, rahoitussuunnittelija ja monen huolen pitäjä. Pienenä tilitoimistona meillä on se etu, että pystymme olemaan lähellä yrittäjän arkea!

Tarjoamme palveluita sekä uusille yrittäjille että pitempään yrittämisen parissa puurtaneille. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Team
Tiina Sulku

Tradenomi, KLT

Ymmärrän että yrittäjä on oman yrityksensä asiantuntija. Maailma kuitenkin muuttuu koko ajan. Kirjanpidon ja verotuksen lainsäädännössä tapahtuu muutoksia. Me kouluttaudumme säännöllisesti ja kehitämme toimintaamme, jotta voisimme tarjota asiantuntemustamme juuri sinulle!

Toimin yhteistyössä tilitoimistojen Laskentamaa Oy ja Laskenta M. Moilanen Oy kanssa. Tämä mahdollistaa laajennetun asiantuntemuksen sekä varallaolojärjestelyt.

Puh. 015 211 305

tiina.sulku@mikkelinyrityspalvelu.fi

Kuva: Pihla Liukkonen/Kontrastia 

Tiina Sulku-MikkelinYrityspalvelu_edited.
etasku.jpg
Taloushallintoliittokuva.jpg
visma.jpg
Yhteistyökumppanit
Haluatko kuulla lisää palveluistamme ja toiminnastamme? 

Tule käymään tai ota yhteyttä!

bottom of page